Στα πλαίσια του έργου <<Ενεργειακή αναβάθμιση τριών Δημοτικών κτιρίων >> του Δήμου Ηγουμενίτσας . στο οποίο η εταιρεία μας ήταν ανάδοχος,  πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες :

1. Κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας

Βάψιμο όλων των προσόψεων του κτιρίου με ειδική θερμοκεραμική βαφή. Αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων με νέα P.V.C. με διπλή ενεργειακή υάλωση. Αντικατάσταση της αντλίας θερμότητας με νέα αντλία της εταιρείας TRANE ισχύος 230 kw για την ψύξη και θέρμανση του χώρου. Αντικατάσταση των φωτιστικών τύπου καμπάνας στον αγωνιστικό χώρο. Αντικατάσταση λέβητα για το ζεστό νερό χρήσης και τοποθέτηση θερμοστατικών κεφαλών σε όλα τα θερμαντικά σώματα του κτιρίου.

2. 1ος Παιδικός σταθμός  Ηγουμενίτσας

Αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων με νέα P.V.C. με διπλή ενεργειακή υάλωση. Τοποθέτηση θερμομόνωσης σε όλες τις όψεις του κτιρίου καθώς και στην οροφή του.Αντικατάσταση λέβητα για την θέρμανση του κτιρίου  και τοποθέτηση θερμοστατικών κεφαλών σε όλα τα θερμαντικά σώματα.

3. Παιδικός σταθμός Γραικοχωρίου

Αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων με νέα P.V.C. με διπλή ενεργειακή υάλωση. Τοποθέτηση θερμομόνωσης σε όλες τις όψεις του κτιρίου καθώς και στην οροφή του.Τοποθέτηση θερμοστατικών κεφαλών σε όλα τα θερμαντικά σώματα.